Nedrivning

Nedrivning med præcision og omtanke

Skærer det gamle skur i øjnene? Måske har du et nedslidt hus, som trænger til at give plads for noget nyt? Eller er der dele af din ejendom, som har tjent deres tid og behøver fjernelse? Nedrivning kan være en nødvendig del af fornyelsen. Det afgørende er dog, at nedrivningen udføres med både sikkerhed og professionalisme i fokus. Og her træder JBC Multiservice ApS til. Med en solid baggrund som anlægsgartner og brolægger i Fuglebjerg tilbyder vi også nedrivningsopgaver i Næstved, Slagelse, Ringsted – og hele Sjælland, hvor vi sørger for, at alt foregår korrekt og efter alle kunstens regler. Vi håndterer alle former for nedrivningsprojekter.

 

Dybdegående rådgivning fra nedrivningseksperter

Når du vælger os til din nedrivningsopgave, sikrer vi dig en grundig gennemgang af processen. Vi informerer om nødvendige tilladelser, miljøhensyn og sørger for at forberede og planlægge nedrivningen minutiøst. Under hele forløbet er din sikkerhed og ejendommens tilstand i centrum. Og efter nedrivningen sørger vi for en korrekt oprydning og bortskaffelse af affald, så du står tilbage med et rent og klart areal.

Tøv ikke med at kontakte JBC Multiservice ApS, hvis du søger professionel hjælp til nedrivningsopgaver – uanset omfanget. Vi kører ud på hele Sjælland.

Vil du blive vores næste tilfredse kunde? Så kontakt din lokale JBC Multiservice ApS og få en uforpligtende samtale og tilbud.

Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer

    Nedrivning i Fuglebjerg, Slagelse, Ringsted
    Nedrivning i Fuglebjerg, Slagelse, Ringsted
    Nedrivning i Fuglebjerg, Slagelse, Ringsted

    Se vores anmeldelser

    Se flere på håndværker.dk

    Ejendomsservice

    Jonas og hans medarbejdere varetager ejendomsservice vores ejendom – en mindre, fredet udlejningsejendom – med et større udendørsareal, herunder hækkeklipning, græsslåning, beskæring af buske og træer samt rydning af ukrudt m.v. – alt sammen til stor tilfredshed for både ejer og beboere. Vi giver de bedste anbefalinger til Jonas og hans team af gartnere.

    Græsslåning 

    Græsslåning ,klipning af hæk det arbejdet som JBC Multiservice udfører er flot og perfekt vi er meget tilfreds med JBC og anbefaler dem til venner og bekendte.

    Altid pænt og ordentligt

    Får ugentlig besøg af jeres smilende og imødekommende gartner, som hver gang leverer et virkelig fint resultat. Tager alle opgaver med et smil på læben hvad end det er rullegræs, græsslåning, ukrudt, hækklipning. Vi er meget glade og meget taknemmelig for at gøre vores hverdag lettere. Hjertevarm anbefaling herfra med 5 stjerner hele vejen igennem.

    Vil du se mere af vores arbejde?

    Følg med på vores Facebookprofil, hvor vi ofte poster billeder af vores spændende arbejdsopgaver.

    JBC Multiservice ApS